Smartlog v3 » Iphone » Hvad koster en webshop
Opret egen blog | Næste blog »

Iphone

Alt om iphone fra Apple

Hvad koster en webshop

26. Feb 2013 14:02, jaconline

Hvad koster en webshop?

Når du gerne vil starte en webshop, er økonomien selvfølgelig en væsentlig faktor. Så hvad koster en webshop? Det er svært at komme med et præcist og dækkende tal på, hvad det koster at lave en webshop, da det varierer meget fra situation til situation, hvad en webshop vil koste at oprette. Det er nemlig forskelligt, hvilke funktioner du ønsker og har brug for, og hvilke features du har brug for på din webshop.

For det allermest grundlæggende i forhold til oprettelsen af en webshop, er det dog muligt at komme med nogle grove tal. Kan du lave webshoppen selv, er det naturligvis den billigste løsning, men skal du have hjælp fra professionelle, anslås det, at det som minimum vil koste 10.000 kroner at opstarte og opsætte en webshop. Dette er den basale løsning, og ofte vil der være behov for at inkludere tillægsfeatures, der gør webshoppen indbydende og dynamisk.

Online shop og webshop integration

Hvis du gerne vil have en velfungerende webshop, som gør det nemt for både dig og dine kunder, er den basale webshopsløsning ikke altid den mest ønskelige – der er med andre ord brug for flere tillægsprodukter. Dette vil naturligvis forøge prisen, men pengene er ofte givet godt ud, da de vil gøre hverdagen og driften af webshoppen langt lettere for dig. Når du spørger dig selv ”hvad koster en webshop?”, vil svaret altså variere, alt efter hvor kompleks din webshop skal være.

Dette gælder for eksempel webshop integration. Webshop integration betyder, at den beholdning af varer du har fysisk, automatisk ajourføres med den beholdning, der angives på din webshop. På den måde er din lagerbeholdning altid opdateret både i forhold til dit fysiske lager og din webshop. Webshop integration er et værktøj, der vil gøre det langt lettere for dig at styre din egen webshop. Igen er det afhængig af din unikke situation, hvad prisen vil være. Når du spørger dig selv ”hvad koster en webshop?”, er spørgsmålet altså ikke så enkelt – for det afhænger helt og holdent af, hvilke funktioner din webshop skal have.

Seo webshop

Seo, eller søgemaskineoptimering, anses for at være et af de allervigtigste markedsføringsværktøjer i dag. Denne status har seo ikke fået uden grund – derfor er det også en god idé at bruge penge og energi på at seo-optimere din webshop. Det er vigtigt at have en webshop der er optimeret i forhold til brugervenlighed og visuelt udtryk, men det er mindst ligeså vigtigt, hvis ikke vigtigere, at kunderne finder frem til din webshop.

Derfor er seo et uundgåeligt markedsføringsværktøj. Seo gør nemlig, at din webshop får en højere placering i søgemaskineresultaterne. Undersøgelser har vist, at omkring 90 procent af al trafik på en webshop sker på baggrund af en søgning på en søgemaskine. Derfor er seo-optimering af en webshop essentielt. Så hvad koster en webshop? Det afhænger af, hvad den skal kunne, og hvor succesfuld den skal være. Kontakt derfor et firma med speciale i webshopopsættelse og find den præcise pris for det, som du ønsker dig.