Smartlog v3 » Iphone » LED lys - fremtidens belysning
Opret egen blog | Næste blog »

Iphone

Alt om iphone fra Apple

LED lys - fremtidens belysning

25. Jan 2013 12:30, jaconline

LED lamper

Der er store økonomiske og miljømæssige fordele ved at vælge led lamper til dit hjem. Led lys består af små dioder som har et utroligt lavt energiforbrug, og derfor er led belysning en meget energibesparende type belysning. Når du vælger led lamper til dit hjem, sparer du faktisk op mod 90 procent af dit energiforbrug til belysning væk, fordi led lampernes dioder har så lavt et energiforbrug sammenlignet med eksempelvis sparepærer eller halogenpærer. Det betyder også, at du sparer miljøet for unødig forurening, når du vælger en led lampe eller led pærer. De mange fordele ved led pærer er med andre ord ikke til at overse.

 

Heldigvis kan du få led pærer til alle de typer af lamper, du har derhjemme. Hos os finder du led pærer til mange forskellige lamper. Du kan derfor få led belysning i dine almindelige stuelamper, hvortil du finder både kertepærer og globepærer med både sokkel E14 og E27 her på siden. Dermed kan du erstatte dine helt almindelige pærer med led pærer og få del i de mange fordele, der er ved ledbelysning. Når du vælger en lampe med led, reducerer du dit energiforbrug markant, og du kan have god samvittighed hver gang du trykker på kontakten – både i forhold til miljøet og din pengepung.

 

LED belysning

Led belysning bliver mere og mere udbredt og udviklet i Danmark. På grund af de mange økonomiske og miljømæssige fordele ved led belysning, vælger flere og flere danskere at udskifte deres gamle spare- og halogenpærer med led pærer. Lede pærer bliver af bedre og bedre kvalitet, og når du køber led pærer til enten dine almindelige stuelamper eller dine spots går du trods de store miljømæssige fordele ikke på kompromis med kvaliteten af lyset.

 

Selvom prisen på led pærer er en anelse højere end på andre pærer, behøver det ikke være dyrt at skifte de gamle pærer ud. Hos os finder du billig led belysning af høj kvalitet, uanset om du leder efter led pærer til dine stuelamper eller spots. Du vil helt sikkert ikke fortryde dit valg, når du forkæler dine lamper med led pærer. Du kan spare op til flere tusinde kroner på din elregning hvert år, du sparer miljøet for store mængder CO2 udladning, og dermed forurening, og du behøver ikke at skifte dine pærer ud igen før om mange år. Led belysning har nemlig en usædvanligt lang levetid på mellem 30.000-50.000 lystimer. Vil du også have del i de mange fordele, så tag et kig på vores mange valgmuligheder når det kommer til led belysning.