Smartlog v3 » Iphone » Pris på tilbygning
Opret egen blog | Næste blog »

Iphone

Alt om iphone fra Apple

Pris på tilbygning

25. Oct 2012 10:44, jaconline

Hvad bliver min pris på tilbygning?

Når du gerne vil bygge til derhjemme, er økonomien ofte en vigtig faktor at holde styr på. De fleste mennesker har et fast budget og en tilbygning er en meget stor udgift. Derfor kan det være en god idé at holde styring med budgettet og udgifterne til tilbygningen undervejs, så du har fuldstændig kontrol over din pris på tilbygning.

 

Derfor er det hele vejen igennem processen vigtigt at holde sig for øje, hvad tilbygningen skal koste, og hvordan du sikrer, at du ikke overskrider budgettet. Netop derfor er det også en god idé at have fageksperter inde over din byggeproces – også selvom de på den korte bane er en udgift. På den lange bane kan de nemlig ende med at spare dig for en masse penge, fordi der ofte undervejs dukker forskellige fælder op, som almindelige mennesker ikke kender til.

 

Pris på tilbygning per kvadratmeter

Eksperter anslår, at en tilbygning vil koste dig i underkanten af 20.000 kroner per kvadratmeter – dette hvis det er almindelige værelser, der skal bygges til, og ikke de dyrere værelser som bad og køkken. Hvis du gerne vil holde prisen på din tilbygning nede, skal du altså ikke flytte køkken og bad ud i din nye tilbygning, men bygge regulære værelser til.

 

Bygger du derimod køkken og bad til, vil pris på tilbygning per kvadratmeter overstige de 20.000 kroner. Det har altså stor betydning for den endelige pris på tilbygning, hvad du ønsker at bygge til, og i hvilke materialer tilbygningen skal udføres. Hvis du gerne vil holde prisen på din tilbygning så langt nede som muligt, er materialevalget og antallet af hjørner et godt parameter at skrue på. Jo flere hjørner der skal være på tilbygningen, jo dyrere bliver den, og et billigere materialevalg kan altså ende med at spare dig for mange penge.

 

Tilbygning – en god idé, også økonomisk

I mange tilfælde er en tilbygning dog en rigtig god idé – også økonomisk set. Selvom det er en stor udgift for dig på kort sigt, kan det ende med at være en fornuftig investering på lang sigt, fordi det vil forøge værdien på din bolig meget væsentligt. En tilbygning giver dig altså mulighed for at sælge din bolig til en meget højere pris, end hvad du ellers ville kunne have fået for den.

 

Samtidig er en tilbygning ofte en langt billigere løsning end at sælge huset og købe et større, når du mangler kvadratmeter derhjemme. Der er altså mange gode grunde til at bygge til, og hvis du har styring med byggeprocessen hele vejen igennem, kan du også holde din pris på tilbygning nede og holde budgettet.

 

Kommentarer

  1. Coach Purses Outlet
    23. Nov 2012 07:29
    1

    Xtep footwear NORTHERN ENCOUNTER store which